Kivola Magazine ligt weer in de brievenbussen

By 1 oktober 2014 Kivola Magazine

Tijdens de laatste weken van september gingen tal van Riemster vrijwilligers op straat om het Kivola Magazine zomer 2014 in alle brievenbussen in Riemst te deponeren.

Omwille van het drukke seizoenseinde gaf Kivola Riemst dit jaar de zomereditie van het Kivola Magazine pas in september uit. In het clubblad zit een terugblik op het prachtige seizoenseinde dat de club mocht beleven met beker – en competitiesuccessen van verschillende ploegen.

Maddy Jans, voorzitter: “Met trots stellen we in Kivola Magazine naast onze heren – en damesploegen ook onze schitterende jeugdwerking voor die met een Gouden Jeugdlabel bekroond werd. Daarnaast komen ook de sponsors van het voorbije seizoen nog uitvoerig aan bod die zorgen voor de financiële draagkracht van onze club en die wij hiervoor zeer erkentelijk zijn. Ik wil ook graag de vele vrijwilligers bedanken voor het bussen van ons clubblad, zij zorgen ervoor dat wij de Riemstenaar uitvoerig kunnen informeren over onze club.”

Enkele belangrijke data tijdens het nieuwe seizoen waarin Kivola Riemst ook op het allerhoogste nationale niveau actief zal zijn met de dames A.

  • Zaterdag 18 oktober om 19u30: ploegenvoorstelling (sporthal Op’t Reeck Riemst)
  • Zaterdag 18 oktober om 20u30: eerste thuismatch Dames A in eredivisie tegen Hermes Oostende (sporthal Op’t Reeck Riemst)
  • Zondag 16 november om 14u00: kiennamiddag (Kloosterhof Lafelt)
  • Zaterdag 22 november om 20u30: de derby van dames A: Kivola Riemst – Datovoc Tongeren (sporthal Op’t Reeck Riemst)

Wie Kivola Riemst graag wil volgen, kan voor het wedstrijdschema van alle ploegen en nog veel meer info voortaan terecht op de vernieuwde website www.kivolariemst.be en op de Facebookpagina www.facebook.com/kivolariemst

Voor meer informatie:
Philippe Reyners, verantwoordelijke PR – 0479 93 57 70 – philippe_reyners@hotmail.com