Skip to main content

21ste Zwarte Koning Wandeltocht

By 18 december 2017Kivola

Graag willen we jullie uitnodigen voor de 21ste Zwarte Koning wandeltocht op zondag 7 januari 2018. Kom de mooiste plekjes van Riemst ontdekken tijdens onze wandelingen van 6 of 11 km, met vertrek aan zaal het Kloosterhof te Lafelt. Inschrijven voor de wandeling kan ter plaatse gebeuren tussen 13u00 en 15u00. Tijdens deze wandeling kunnen jullie genieten van een warme kom soep, chocolademelk of een lekker stukje taart. Voor de liefhebbers is er ook een jeneverstand voorzien!

Daarnaast is er voor de kinderen een leuke begeleide kinderspeurtocht voorzien. Zij worden om 14u00 aan zaal het Kloosterhof verwacht waarna zij in groepen (volgens leeftijd) worden ingedeeld. Achteraf zal een van hen ook uitgeroepen worden tot Zwarte Koning!

Na het wandelen kan er door jong en oud genoten worden van heerlijke winterkost of een hamburger met frietjes voor de kinderen. Hiervoor dienen jullie in te schrijven via het e-mailadres zwartekoningwandeling@gmail.com en dit vóór 31/12/2017. Het inschrijvingsstrookje kan ook afgegeven worden in sporthal Op ’t Reeck te Riemst of bij de train(st)er.

Hopelijk tot dan!