Skip to main content
De eerste competitieweken zitten er alweer op. Onze ploegen zijn al een 6-tal weken intensief aan het trainen en spelen. De volleytrein is dus goed aan het rollen! Er is heel wat voorbereidend werk van het coördinatieteam, trainers, bestuur en andere vrijwilligers aan vooraf gegaan. Ook ons eerste evenement, de Pastadag op 3 september, is ondertussen gepasseerd en het volgende, Kiennamiddag op 26 november, staat er aan te komen!
Evenementen zijn voor onze club enorm belangrijk. Uiteraard financieel, maar evenzeer op vlak van clubsfeer en samenhorigheid. Dergelijke evenementen vragen heel wat energie en tijd. Als clubbestuur kunnen wij dat niet alleen en we zijn erg dankbaar dat onze seniorenploegen (in een beurtrol) een handje toe steken. Maar dan nog geraken we er vaak niet…
Daarom deze oproep naar extra vrijwilligers om samen met ons deze mooie club leefbaar en draaiende te houden. Ben jij bereid om Kivola op een of andere manier te ondersteunen dan horen we dat heel graag. Dat kan op verschillende manieren, zoals helpen op één van onze evenementen maar ook hulp bij wedstrijden (bijv. A- ploegen), de papierslag, ploegbegeleiding, markeren, club-commissies, …
Wanneer vrijwilligers helpen is dat een ontzettend grote steun en bouwen jullie eraan mee om sportieve en sociale prestaties van topniveau te verwezenlijken voor al onze spelers.

Interesse?

Laat het ons weten via de trainer/trainster van de ploeg van jouw dochter/zoon of via een mail naar info@kivolariemst.be. Iemand van het bestuur zal de mogelijkheden volgens jullie interesse overlopen en kijken waar we jullie het beste kunnen inplannen.
Hopelijk mogen wij rekenen op massale reacties! Alvast een dikke merci en aan iedereen een succesvol seizoen toegewenst.
Sportieve groeten,
Het Kivola-bestuur