Skip to main content

Beste Kivola-vrienden,

Graag willen we jullie uitnodigen voor de 23ste Zwarte Koning wandeltocht op zondag 5 januari 2020. Kom de mooiste plekjes van Riemst ontdekken tijdens verschillende wandelingen tussen 6 en 15 km, met vertrek aan zaal het Kloosterhof te Lafelt. Inschrijven voor de wandeling kan ter plaatse gebeuren tussen 12u00 en 15u00. Tijdens de wandeling is een stopplaats voorzien waar jullie kunnen genieten van een stukje cake met een kop koffie of warme chocolademelk. Voor de liefhebbers zullen er onderweg ook jeneverstands zijn!

Daarnaast is er voor de kinderen een leuke kinderspeurtocht voorzien. Deze vertrekt aan zaal Kloosterhof vanaf 14u00. Achteraf zal een van hen ook uitgeroepen worden tot Zwarte Koning!

Na het wandelen kan er tussen 16u30 en 19u00 genoten worden van heerlijke winterkost. Hiervoor dienen jullie in te schrijven via het e-mailadres zwartekoningwandeling@gmail.comen dit vóór donderdagavond 02/01/2020. Het inschrijvingsstrookje (download/bekijk hier als pdf) kan ook afgegeven worden in sporthal Op ’t Reeck te Riemst of bij een van de Kivola bestuursleden.

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op deze leuke clubactiviteit voor jong en oud.  De opbrengsten van onze evenementen zijn noodzakelijk om de werking van onze club te ondersteunen, dus we rekenen op onze spelers, speelsters, trainers, ploegbegeleiders, bestuursleden en sympathisanten om ook van deze activiteit weer een groot succes te maken!

Hopelijk tot dan!
Het Kivola Evenemententeam