Skip to main content

Derby in de kijker tijdens kiennamiddag

By 19 november 2014Kivola

De Limburgse volleybalderby in Liga A tegen de buren uit Tongeren was hét gespreksonderwerp tijdens de kiennamiddag van Kivola Riemst. Die werd georganiseerd in samenwerking met én ten voordele van de lokale handelaars.

Zondag organiseerde Kivola Riemst haar traditionele kiennamiddag in zaal Kloosterhof te Lafelt. 180 kieners, waaronder ook heel wat jeugd, zakten af naar Zaal Kloosterhof om mee te dingen naar het schitterende prijzenpakket. Dat bestond uit prijzen die gekocht werden bij of gesponsord werden door vooral zelfstandigen uit Riemst. De hoofdprijs was een pakket van 15 cadeaucheques te besteden bij Riemsterse handelaars naar eigen keuze. Daarmee ondersteept Kivola Riemst nogmaals haar engagement om als sportclub met een prachtige jeugdwerking de lokale verankering in eigen gemeente en streek in al haar facetten hoog in het vaandel te dragen!

Gespreksonderwerp nummer één zondag was de derby van de Dames A tegen Datovoc Tongeren die gespeeld wordt op zaterdag 22/11 om 20u30 in sporthal Op’t Reeck te Riemst. De Liga A telt slechts 10 ploegen, dat er 2 ploegen uit 1 provincie komen is nog niet zo bijzonder maar… dat zij echte buren zijn, is dat des te meer. Zeker als je weet dat de buren van Tongeren nu hun thuisbasis hebben in Sportoase op het industrieterrein Tongeren-Oost, op 10 min van onze sporthal Op’t Reeck. Samen doen we ons best om de Limburgse eer hoog te houden op het nationale volleybalniveau. Wij rekenen op de vele fans en sponsors van onze club om onze dames aan te moedigen tijdens deze topper en hen naar de zege te schreeuwen!