Skip to main content

Jeugd Kivola Riemst draagt bij aan succes Yellow Tigers

By 29 september 2015Jeugd

Zaterdag 26 september was een hoogdag voor Kivola Riemst. Enkele jeugdspelers van dé volleybalclub uit Riemst waren uitgenodigd om de sterren van het Belgische damesvolleybal te vergezellen bij de openingswedstrijd van het Europees Kampioenschap Volleybal.

Voor Kivola Riemst was het het een uiterst opmerkelijke avond in de Lotto Arena in Antwerpen. Maar liefst 5 Kivola-ertjes (Gitte G., Nore N., Arne J., Illi F. en Imke V.) mochten met de Yellow Tigers het plein op voor de ploegenvoorstelling en de nationale volksliederen. Als extraatje mochten ze ook nog heel close met hun heldinnen de Tigersyell doen. Bijgevolg waren ze super enthousiast over deze onvergetelijke ervaring. De wedstrijd tegen Hongarije werd overigens – onder impuls van onze jeugd en de aanwezigheid van talrijke Riemstenaren – met gemak gewonnen door de superieure Yellow Tigers.

Freya Aelbrecht, Valérie Courtois en Tiger-in-spe Sofie Hawinkel weten al langere tijd dat de spirit van Kivola en de Tigers zeer nauw aansluiten bij elkaar. Kivola Riemst wenst de Yellow Tigers heel veel succes en gaat in de toekomst zeker nog hun topwedstrijden bijwonen.

 

Bekijk hier de foto’s