Skip to main content

Dames B: passeur en een midden

Kivola Riemst is nog op zoek naar een passeur en een midden voor hun Dames B. Zij staan momenteel laatste in promo 2 maar hebben de afgelopen maanden de gedrevenheid, motivatie en enthousiasme helemaal teruggevonden.
De ambitie is dan ook om volgend seizoen terug bovenaan mee te draaien in promo 3. Bij Kivola staat de combinatie van sportieve ambitie én volleyplezier voorop. De dames trainen op dins- en vrijdag, de thuismatchen zijn op zaterdag 18u.
Heb jij eventueel interesse of ken je iemand die hier een nieuwe uitdaging in ziet dan mag men altijd contact opnemen met Patje Vranken op 0494/572855 of patjevranken@gmail.com

Heren B: 2 middenmannen

Kivola Riemst Promo 1 Heren is voor volgend seizoen nog op zoek naar 2 middenmannen. De ploeg bestaat uit een mix van ervaren spelers met een verleden in nationale en provinciale reeksen aangevuld met enkele jonge talenten die doorschuiven uit eigen jeugdopleiding. Aangezien 2 middens na enkele jaren dienst besloten om de schoenen aan de haak te hangen zijn wij dus opzoek naar versterking op deze positie. Leeftijd is van geen belang.

Bij interesse contact op te nemen met Guylian Ramaekers op 0479 98 97 74 of via guylian_001@hotmail.com. Of kom eens vrijblijvend kennismaken met deze fijne groep op één van hun trainingsmomenten.