Skip to main content

Beste KIVOLA-leden, -trainers, -supporters, -vrijwilligers, – sympathisanten

De tijd vliegt voorbij, het seizoen 2023-2024 nadert stilaan zijn einde. We blikken terug op sportieve ups- en downs en kijken uit naar wat de laatste matchen van het seizoen brengen. Verschillende ploegen zijn nog in de running voor het kampioenschap!

Zowel tijdens de matchen als tijdens verschillende events kunnen we rekenen op een mooie opkomst. We kunnen tevens rekenen op vrijwilligers die alles in goede banen leiden alsook sympathisanten die ons steunen. Het bewijst welke fijne en warme club we zijn. Het organiseren van events zorgt voor extra inkomsten die zeer nodig zijn om de club financieel gezond te houden. Voor al jullie bijdragen in het afgelopen jaar willen we jullie al hartelijk bedanken!

Met de restaurantdag staat ons grootste event voor de deur. De restaurantdag gaat door op zondag 07 april 2024 in ’t Paenhuys in Riemst. We gaan er ook dit jaar alles aan doen om er een geslaagde editie van te maken. Alle gerechten worden – zoals de afgelopen jaren – bereid door onze Kivola MasterChef!

Wij hebben er alvast zin in, jullie ook?

Graag rekenen we dan ook op jullie steun om van onze restaurantdag een groot succes te maken!

Smakelijke groeten namens het Kivola Evenemententeam
#bijkivolabelééfjeméér